Digital Business Borås – Student

Digital Business Borås Student

Digital Business Borås – Student

En mötesplats för näringsliv och studenter

Vi tackar alla som deltog på årets DBB- student!

ONSDAG 29 MARS 2023 13.00 – 16.00 på Textile Fashion Center

Bli inspirerad i ditt yrkesval och tag chansen att träffa din framtida arbetsgivare. Etablera kontakter med företag inför kommande praktik och examensarbete. Längre ner på sidan hittar du alla våra utställare och tips på hur du nätverkar som ett proffs.

Under eftermiddagen blir det också kortare avbrott för snabba inspirerande föreläsningar och paneldiskussion. Var med hela tiden, eller kom en stund och mingla. Vi ser framemot att träffa dig!

Föreläsningar

Lyssna på inspirerande entreprenörer som berättar och ger tips för din karriär.

Ida Johansson

Ida Johansson, Hyred

Bakom en datorskärm och YouTube-tutorials i en studentlägenhet i Borås programmerade 21-åriga Ida Johansson, Hyred, en AI mjukvara inom rekrytering. Numera kan vi läsa om henne i världens största affärstidningar Fortune och Bloomberg. Ida kommer prata om hur du blir attraktiv på arbetsmarknaden, om viktiga vägval i karriären och om att våga drömma stort.

LinkedIn

Anton Peterson

Anton Peterson, NOOS Digital

Med 10 år inom en ständigt föränderlig bransch kommer Anton Peterson att prata om vikten av att utveckla sin nyfikenhet, ägna sin tid åt det som är kul och att våga prova.

Anton har grundat strategi och e-handelsbyrån NOOS Digital som idag arbetar med kunder som Stadium, Djerf Avenue, Sneakers and Stuff, mfl.

LinkedIn

Per-Oscar Berggren och Simon Hallberg, CLN Athletics

Följ med på resan från starten i crossfitboxen och arbetet med att packa ordrar i garaget på kvällarna, till 77 000 sålda produkter under förra året. Det motsvarar 210 produkter om dagen eller en ”rejäl klädhög”, som P-O och Simon brukar säga. De kommer att berätta om vad de förändrat under de senaste åren för att få den utväxlingen, både vad gäller innehållet i företagets kommunikation, i vilka kanaler CLN ska synas och varför man valt just dem. Hur har de arbetat för att växa så mycket utan investerare.

P-O och Simon kommer även prata om vikten av att känna sin målgrupp, att ge kunden en personlig upplevelse och vad de tycker är det viktigaste för att få återkommande kunder.

LinkedIn: Per-Oscar Berggren
LinkedIn: Simon Hallberg

Dagens Moderator

Sarit Monastyrski

Sarit Monastyrski har en mångårig erfarenhet av att moderera och leda samtal från scener och digitalt. Hennes röst har hörts i radion i snart 30 år och hon har bland annat programlett några av Sveriges Radios största program – P4 Extra, Karlavagnen och Ring så spelar vi. I dag är hon programledare för Kvällspasset i P4. Sarit Monastyrski leder också eftermiddagsprogrammet i P4 Sjuhärad.

Utställare

Här fyller vi löpande på med både nya utställare och information.

Gina Tricot

Gina Tricot

Gina Tricot är en svensk modekedja som erbjuder spännande och feminint mode till kvinnor i över 30 länder. Sedan starten 1997 har vi vuxit explosionsartat och vi har idag 180 butiker och över 2000 anställda. Från oss kommer personal från e-com och campaign teamet liksom från teamet som arbetar med performance marketing och analytics. Vi ser i första hand fram emot att möta er studenter och höra hur era framtida tankar går samt att kunna marknadsföra oss som en god framtida arbetsgivare.

Om Gina Tricot

iBoxen

iBoxen

iBoxen bygger en rikstäckande infrastruktur för paketboxar, som är öppen för alla transportörer. Alla konsumenter i Sverige ska bekvämt och enkelt kunna ta emot och returnera paket nära sin bostad. I vår monter kommer Regionchefen för Mitt finnas på plats tillsammans med ytterligare två medarbetare som har fokus på etablering av vår infrastruktur av leveransboxar. Vi ser fram emot att ta en dialog om hur du ser på företagets lösning med leveransboxar samt i vilken utsträckning du använder dig av boxlösningar idag. Vi är också intresserade av att vara tillgängliga för forskningsprojekt eller liknande som ni studenter gör.

Om iBoxen

Summa Linguae

Summa Linguae

Summa Linguae hjälper globala företag med alla deras utmaningar med flerspråkiga data. I vår monter kommer vår VD samt ytterligare medarbetare att finnas. Vi ser fram emot att träffa blivande projektledare och dig som vill jobba med att ta fram översättningslösningar åt våra e-handelskunder.

Om Summa Linguae

Netonnet

NetOnNet

NetOnNet har en enkel affärsidé: att sälja hemelektronik till lägre priser än i vanliga butiker. Till en början fanns vi bara på nätet och sålde våra produkter direkt från lagerhyllan, utan onödigt krångel och 2001 kompletterades nätförsäljningen med Lagershoppar. Hos oss hittar du hemelektronik från både prisbelönta egna och välkända externa varumärken och vi säljer till kunder och företag både på den svenska och norska marknaden. Från oss kommer avdelningar som Tech och E-com att vara representerade samt ett team från HR. Vi ser fram emot att träffa många studenter och potentiella framtida NetOnNet:are. Då vi har vårt huvudkontor i Borås har vi också många typer av roller vilket gör att vi söker ett flertal tjänster inom olika områden.

Karriär på NetOnNet

Högskolan i Borås

På Högskolan i Borås studerar 18 300 problemlösare, framtidstänkare och samhällsförbättrare. Forskningen är brett finansierad med många externa finansiärer, som alla vill bidra till att göra skillnad. Här finns labbmiljöer och forskningsinfrastruktur som lockar forskare från hela världen. Tillsammans utgör vi Sveriges största högskola. Från oss kommer studie- och karriärvägledare som finns för dig som vill ha vägledning för att reda ut dina tankar och funderingar kring framtiden. Vägledningen kan bidra till att du blir säkrare på hur du kan och vill gå vidare i dina val av studier och karriär. Vi ser fram emot att träffa dig och prata om arbetsmarknad, framtid och karriär.

Högskolan i Borås – Studie/karriärvägledning

CLN Athletics

CLN Athletics

CLN Athletics är ett varumärke som strävar efter att göra marknadens bästa träningskläder. Innovativa produkter som passar oavsett utmaning. Detta i kombination med en stilren design, som håller över tid, gör att vi sticker ut. Vår monter kommer att bemannas av P-O Berggren som är vår VD, grundare och designer samt Simon Hallberg, E-commerce manager. Vi tycker båda att det ska bli roligt att berätta om vår resa från start till där vi är idag. En resa som är mer ”normal” med stark tillväxt utan investerare, till skillnad från många raketbolag som man läser om. Vi vill förmedla att hårt jobb och långsiktighet till slut bär frukt.

Om CLN Athletics

Borås INK

Borås INK

Borås INK erbjuder innovatörer, entreprenörer och nya tillväxtföretag ett anpassat affärsutvecklingsstöd för snabbare kommersiell marknadsetablering. I vår monter kommer du träffa Madeleine Sääf, affärsutvecklare med digitalisering som specialitet och Sara Kallin, kommunikations & marknadsansvarig på Borås INK. Är du nyfiken på entreprenörskap och vad det finns för stöd att få i form av affärsutveckling, finansiering och nätverk för att förverkliga din idé? Då ska du komma till oss! Vi ser fram emot att träffa alla er studenter och samtala kring framtiden, spännande innovationer och vad vi kan erbjuda modiga entreprenörer och studenter som vill gå från idé till etablerat bolag.

Borås INK för dig som student

Speed Group

Speed Group

Speed Group erbjuder en affärsmodell där vi kan balansera våra kunders verksamheter genom att erbjuda lager, logistik, utbildning, bemanning och rekrytering. De som kommer bemanna vår monter arbetar inom Rekrytering, Research och Marknad. Vi söker potentiella kandidater som vill arbeta inom lager & logistik, administration, teknik, ekonomi, inköp samt drift & underhåll för såväl aktuella som framtida jobbuppdrag. Framför allt ser vi fram emot att knyta nya kontakter med nyfikna studenter och arbetstagare som är intresserade av ett brett utbud av jobbmöjligheter.

Om Speed Group

Centiro

Techföretaget Centiro är en ledande innovatör av molntjänster för hantering av varuflöden inom e-handel, logistik och industri. Centiros lösningar används av välkända företag och varumärken i mer än 175 länder. Med global hub i Borås och kontor i Storbritannien, Spanien, Indien, Canada och USA sysselsätter koncernen omkring 700 medarbetare.

2021 utsågs Centiro till Sveriges bästa arbetsplats av Great Place to Work®. Kom och träffa några av våra kollegor som berättar om hur det är att jobba i ett snabbväxande, internationellt företag där varje medarbetares röst tas till vara. Här jobbar vi i självstyrande team med korta beslutsvägar och med den senaste tekniken. De flesta hos oss jobbar som Applikationsspecialister, Systemutvecklare och Data Scientists.

På Centiro är du med och formar din egen roll och här finns stora möjligheter för den som vill utvecklas både på bredden och på djupet. Vi söker ständigt efter nya medarbetare. Läs mer om våra lediga tjänster på career.centiro.com.

Besök Centiros webbplats

H&M Group

H&M-gruppen är ett av världens ledande modeföretag – med varumärkena H&M och H&M Home, COS, & Other Stories, Monki, Weekday, Arket och Afound. Var och en med sin egen unika identitet. Som debutanter på Digital Business Borås är vi väldigt taggade att träffa studenter och branschkollegor! Vi hoppas att besöket i vår monter ger dig en inblick i vår verksamhet, våra funktioner och vår kultur. I vår monter möter du våra tre medarbetare; Maria Domenique Inal- HR-koordinator, Marta Trenerowska – Learning & Development specialist och Rusmir Dizdarevic – Operations Manager.

hmgroup.se

Yrkeshögskolan Borås

Yrkeshögskolan i Borås har en klar idé att kombinera teoretiska studier med praktiskt arbete och aktivt arbeta tillsammans med det lokala näringslivet. Varje yrkeshögskoleutbildning finns för att samhället behöver just den kompetensen och kurserna leder ofta till jobb. Av våra studerande som gick ut våren 2019 hade 94,3 procent jobb redan efter sommaren. Från oss kommer Lars Einarsson Mansén och David Raja, som båda arbetar som utbildningsledare. Vi ser fram emot att berätta om hur det är att studera på yrkeshögskolan och dela med oss av information om vårt utbildningsutbud.

Yrkeshögskolan i Borås

Eton

Vi har sytt skjortor sedan 1928 och vårt huvudkontor och originalfabrik ligger fortfarande i Gånghester. Formade av svenskt hantverk, finns vi idag representerade på 49 marknader i några av världens mest exklusiva butiker. Hos oss på får du träffa Isabelle som arbetar med HR, Erik som arbetar på vår Business Tech-avdelning och Therese som arbetar på vår E-com-avdelning. Vi vill träffa drivna studenter och få berätta mer om varför Eton är en bra arbetsplats. Vi ser väldigt positivt på studentsamarbeten, både under utbildningen med studiebesök, praktik och examensarbeten och även för framtida möjligheter efter examen. Vi vill gärna träffa Dig för att se hur din resa skulle kunna se ut hos oss på Eton

Om Eton

Ellos Group

Ellos Group är Nordens ledande e-handelsgrupp med bolagen Ellos, Jotex och Homeroom. I nära relation med våra miljontals kunder utvecklar vi attraktiva erbjudanden inom mode och hemprodukter. Ellos Group är verksamt i samtliga nordiska länder. Vi vill visa upp oss som en stor lokal arbetsgivare med väldig bredd och variation i våra yrkesroller. Under Digital Business Borås kommer vi ha flera olika avdelningar representerade på plats. Besök oss gärna för att få veta mer om Ellos Group och våra olika befattningar.

Om Ellos Group

Ekan management

Ekan är ett managementkonsultbolag som hjälper företag och organisationer att skapa morgondagens verklighet. I vår monter kommer du kunna träffa flera av våra konsulter. Till oss kan du ställa alla frågor du kan tänkas ha om att vara managementkonsult i allmänhet och vad det innebär att utmana och förverkliga morgondagens företag och organisationer i synnerhet. Vi är också på plats för att lyssna av studenter och andra besökares bild av framtiden. Vi vill komma i kontakt med alla som vill ingå i vårt nätverk av medarbetare, kunder och samarbetspartners.

Om Ekan

Drivhuset

Drivhuset är en ideell verksamhet som arbetar för att utveckla entreprenörskap och intraprenörskap bland Sjuhärads studenter och unga. Vi erbjuder kostnadsfri, individuell vägledning, utbildning och andra event där du får möta likasinnade och möjlighet att knyta värdefulla kontakter.

I vår monter kan du möta affärsutvecklare, som arbetar med individuell rådgivning och utbildning med entreprenörskap som fokus, och studentambassadörer, som är studenter på Högskolan i Borås, som vid sidan av sina studier är ute och informerar om Drivhusets verksamhet.

Alla vi ser väldigt mycket fram emot att få träffa studenter och unga som är intresserade av e-handel. Vi finns även på plats för att ge dig som är intresserade av att starta eget företag hjälp med att utveckla affärsidéer och inspirera till entreprenörskap.

Läs mer om oss här

Care of Carl

Care of Carl vill genom personlig service och handplockat urval hjälpa män finna sin personliga stil. Med ett sortiment baserat på 250 exklusiva varumärken, kan kunderna bygga sin garderob av plagg som är lika aktuella idag som många år framöver. Från oss kommer medarbetare från marknadsavdelningen, med ansvar över pre-owned-avdelning, nyhetsbrev och SEO.

Vi önskar presentera oss som bolag och förhoppningsvis kunna svara på alla era frågor. Vi är ett ungt företag som värnar om våra medarbetare vilket gör Care of Carl till ett spännande bolag.

Om Care of Carl

Boråstapeter

Boråstapeter är idag Nordens marknadsledande tapetleverantör, med rötter från början av 1900-talet. I vår monter träffar du Mira Vartiainen – HR Manager, Åse Peterson – Brand&Product Director och Kristin Gullberg – Business Developer. Vi söker i dagsläget ingen tjänst, men ser det som en viktig möjlighet att presentera oss som bolag och skapa värdefulla kontakter för framtiden.

Om Boråstapeter

Avarda

Avarda utvecklar nya skräddarsydda och transparenta betalningslösningar för att tryggt och säkert hjälpa handlare i hela Norden till ännu fler nöjda och återkommande kunder. Från oss kommer säljare från vårt kommersiella team. Avarda har sina rötter i Borås och har en stark koppling till den lokala e-handeln. Vi är specialister inom betalningar på nätet och är en nischaktör inom betalningslandskapet. Vi ser fram emot att träffa studenter som brinner för e-handel och/eller betalningar. Avarda är ett techbolag som ständigt söker talanger med teknisk kompetens, men också dem som vill vara del av vårt kommersiella team.

Om Avarda

zington

Zington skapar digitala tjänster som löser användarnas behov och driver din affär framåt. Från idé till genomförande – med fokus på människan, tekniken och affären. Zington etablerar sig nu i Borås och väst! I vår monter kommer du träffa Leif Andersson, affärsledare väst och konsult, Carl-Johan Nordh, affärsutvecklare och Monica Gustafsson, konsult.

Besök oss så berättar vi vad Zington kan och potentiellt kan hjälpa dig som kund med. För dig som är nyfiken på att bli konsult kan vi berätta vilka möjligheter du har att växa hos oss på Zington. Vi växer tillsammans!

Om Zington

effektiv

EFFEKTIV VILL HITTA RÄTT SPELARE TILL RÄTT LAG – TA GULD MED OSS!
Effektiv är det innovativa och personliga företaget inom bland annat rekrytering och bemanning. Till dig som kandidat vill vi ge det lilla extra, med en bra upplevelse genom hela rekryteringsprocessen.

Effektivs värdeord är Glada, Utforskande, Långsiktiga och Driftiga. Tillsammans bildar initialerna GULD. Effektiv vill ta guld med sina kandidater, konsulter, kunder och samarbetspartners varje dag. Effektiv är också en spelare att räkna med efter studierna när du är på jakt efter drömjobbet. Vi har nämligen många referensuppdrag inom Digital Business och E-Commerce.

Vill du veta mer om vår rekryteringsprocess, hur vi arbetar för att vara en schysst arbetsgivare eller vilka lediga jobb samt extrajobb vi erbjuder? Välkommen till vår monter! Här kommer du få träffa Effektivs kandidatansvariga, vilka är de som går igenom jobbansökningar, skapar kontakter med potentiella kandidater och genomför intervjuer. Under eftermiddagen kan du dessutom träffa både rekryterare och konsultchefer.

Och du, du vet väl om att vi har fått utmärkelsen Årets Karriärföretag – för fjärde året i rad?
Maxa karriären hos oss!

Om Effektiv

xprnc

Hos oss hittar du seniora konsulter med lång erfarenhet av e-handel, MDM och PIM. Med mer än 30 projektleveranser under de senaste sju åren har vi samlat på oss den erfarenhet som krävs för att vägleda våra kunder till framgång. Från XPRNC kommer du att träffa Stephan Burman som är både CEO, Solution Architect och Business Analyst. Jag ser fram emot att få träffa studenter och andra och få prata om skiftet till Composable Business som ligger oss väldigt nära och om komponent och funktionsstyrt verksamhetsstöd i stället för systemstyrt verksamhetsstöd. MACH (Microservices, API-first, Cloud Native, Headless) är en viktig del av det jag gärna pratar kring.

Om XPRNC

Proflow

ProFlow är ett oberoende konsultbolag som arbetar med att skapa effektiva logistikflöden för företag i branscher med intensiv materialhantering. I vår monter kommer du träffa såväl projektledare som logistik- och affärsutvecklare som ser fram emot att prata om hållbar logistik, automation och robotar med dig. Vi vill delge vår framtidsvision och lyssna av både studenter och andra Boråsare i nätverket. Logistik finns överallt och behovet av flödesexperter bara ökar!

Mer om Proflow

Nexer

Vi erbjuder IT-tjänster med absolut spets och hjälper våra kunders verksamhet med den digitala transformationen, där formerna är antingen konsulter eller färdiga lösningar. I vår monter träffar du tre personer från olika avdelningar, både säljare och chefer från Borås. Vi ser fram emot att få kontakt med framtidens arbetstagare och få ta del av vad du tycker är viktigt när du väljer arbetsgivare.

Mer om Nexer

Postnord

PostNord erbjuder kommunikations- och logistiklösningar till, från och inom Norden. Vi säkerställer också postservicen till privatpersoner och företag i Sverige och Danmark. I vår monter hittar du vår Partneransvarig inom digitala samarbeten och integrationer mellan plattformar tillhörande e-commerce och transportör. Här finns även vår Customer Success Manager, vars arbete innefattar att projektleda och utveckla logistikaffären inom e-handel och hjälpa e-handlarna växa i sin affär. Vi vill träffa unga framtida företagare och hjälpa dem i deras utveckling genom att ta nästa kliv inom digital/teknisk innovation. Vi vill också visa att vi är ett företag som ligger i teknikens framkant där logistik är nyckelfaktor till en ökad leveransupplevelse. För att lyckas med detta behöver vi dig som har ett affärsutvecklande tankesätt, digital bakgrund och tekniskt kunnande.

Jobba hos oss, så blir du en del av vårt team

Viskan

Viskan levererar en effektiv e-handelsplattform till företag i Sverige, Norge och Finland som hjälper e-handlare få ut maximalt av sin verksamhet, oavsett vart i världen slutkunden befinner sig. Genom en hög grad automation i backofficefunktioner och kraftfulla Viskan CMS kan e-handlare skapa lönsamma flöden och starka kundrelationer. I vår monter får du träffa representanter från HR, RnD och Design. Alla har vi olika funktioner och har jobbat på Viskan olika länge, men har ett bra helhetsperspektiv på vad det är för människor vi söker och vill ha in i vår organisation. Vi ser fram emot att få träffa alla glada studenter och låta er få en inblick i vilka vi på Viskan är och varför vi är det självklara valet när man söker jobb i framtiden. Vi vill även hjälpa dig som är student att utforska vilka möjligheter det finns i framtiden beroende på just ditt intresseområde.

Mer om Viskan

Blåkläder

Blåkläder utvecklar, producerar och säljer arbetskläder, handskar och skor för yrkesmänniskor med höga krav på funktion, kvalitet och design. I vår monter träffar du Christian Andersson – E-Commerce Manager, Thomas Olsson – Logistik Manager, Isabell Reinikainen – HR Manager och Jenny Högberg – HR- generalist. Vi ser fram emot en spännande mässa med föreläsningar och mingel där vi kan inspireras men också inspirera andra. Blåkläder är i en tillväxtfas och söker ständigt duktiga medarbetare. Under 2023 kommer vi att rekrytera till ett flertal olika avdelningar, så vi har stora förhoppningar om att träffa spännande personligheter under eventet.

Mer om Blåkläder

Nordiska textilakademin

Nordiska Textilakademin är ett nav för utbildning och kompetens inom textil och mode. I nära samarbete med branschen bedriver vi yrkeshögskola, utbildar yrkesverksamma och skräddarsyr utbildningar för företag. Hos oss får människor som vill utvecklas inom framtidens textil och mode kompetensen de behöver för att kunna bidra till en livskraftig och långsiktig bransch. Tillsammans har vi modet att förändra världen. I vår monter träffar du Agneta som guidar dig genom vårt erbjudande. Vi ser fram emot att få träffa dig som är student!

Mer om Nordiska textilakademin

Handelslabbet

Handelslabbet, som är del av Högskolan i Borås, visar upp eye-tracking utrustningen. Vi visar exempel på eye-tracking studier som har gjorts och det finns möjlighet till att testa utrustningen. Vi ser fram emot att visa upp vår verksamhet!

Holdit

Holdit AB, med huvudkontor i Varberg, designar och säljer trendiga mobila accessoarer. Vårt mål och strävan är att göra världen till en mer färgglad och hållbar plats genom bra produkter, där fokus ligger på detaljer och material. I vår monter träffar du Emmy Nyberg, Head of Marketing och Adam Lind, Chief Digital Officer. Vi ser mest fram emot att träffa drivna studenter som söker en praktikplats eller arbetsplats där det digitala får vara i fokus. Vi på Holdit erbjuder en miljö med högt i tak, där kreativiteten genomsyrar allt vi gör!

Besök Holdit.se

Easycom

Vi hjälper e-handlare och logistikaktörer att minska antalet returer och effektivisera returhanteringen – med ökad lönsamhet och hållbarhet i fokus. Det kommer att vara Emelie Magnusson som jobbar som marknadsansvarig på Easycom som står i vår monter. Emelie ser fram emot att få berätta om vad vi på Easycom gör och knyta kontakter inför framtiden.

Om easycom.com

Ngine

Om du är en student som är intresserad av digital marknadsföring och e-handel, så ser vi på Ngine fram emot att träffa dig på Digital Business Borås. Vi är en digital marknadsföringsbyrå som arbetar med att hjälpa företag att utveckla sina digitala verksamheter. I vår monter kommer du att kunna träffa oss och få svar på dina frågor om vår verksamhet, digital marknadsföring och möjligheter för eventuell karriärutveckling. Vi ser fram emot att träffa dig och hjälpa dig att utforska dina möjligheter inom denna spännande bransch.

Besök ngine.com

Erikshjälpen Second Hand

Erikshjälpen secondhand är en e-handel där vi säljer begagnade varor online. Vi har över 20 000 produkter till försäljning och hela vårt överskott går till bistånd. Hos oss kommer du träffa vår biträdande e-handelschef Julia Gustafsson – ansvarig för drift av secondhand.se, Josefine Janossy – marknad- och konceptchef, Julia Leffler – arbetsledare för vår hubbenhet samt en av våra kollegor från butiken. Vi ser fram emot att få träffa dig som är intresserad av att se hur en second hand verksamhet fungerar. Vi är arbetsplats som gillar att utvecklas och vill bidra till att fler handlar cirkulärt.

Besök erikshjalpen.se

Joline

Tre tips för att nätverka som ett proffs:

  1. Förbered dig. Läs på om företag och personer du kommer att möta, ta reda på vad de söker och vad du har att erbjuda dem. Förberedelse kan bidra till att du känner dig mer självsäker, vilket också är viktigt när du nätverkar.
  2. Lyssna: Var öppen för andra människors idéer och erfarenheter. Fråga frågor och var genuint intresserad av vad de har att säga. Nätverkande handlar om att bygga relationer, så försök att uppmärksamma andra människors behov och intressen.
  3. Var proaktiv: Vänta inte på att möjligheter ska komma till dig, skapa dem själv! Kontakta personer du ser upp till, delta i nätverkande event och engagera dig i projekt eller organisationer som stämmer överens med dina mål. Ju mer proaktiv du är, desto större är sannolikheten att du bygger meningsfulla kontakter som hjälper dig komma närmre dina mål.

Om Drivhuset:
Drivhuset är en ideell verksamhet som arbetar för att utveckla entreprenörskap och intraprenörskap bland Sjuhärads studenter och unga. Vi erbjuder kostnadsfria, individuella vägledningar, utbildningar och andra event där du får möta likasinnade och möjlighet att knyta värdefulla kontakter.

Joline Fredriksson, Affärsutvecklare på Drivhuset