Lovisa Andreasson

Lovisa Andreasson

Lovisa jobbar som produktansvarig på D & A Group och har många olika arbetsuppgifter. Hon har mycket kontakt med kunderna, svarar på deras frågor och hjälper dem om något har gått fel. I uppgifterna ingår även att arbeta med marknadsföring och ta fram och lägga upp annonser på Facebook och Instagram. Hon har också ansvar för att lägga upp produkterna på hemsidan, skriva innehållstexter och prissätta dem. Det roligaste med jobbet är att se hur kundernas beteende utvecklas, vad dem uppskattar och hur kunderna har påverkats av e-handelns framfart. Hon gillar även marknadsföring, att lägga upp innehåll och se responsen.

Lovisa har läst Masterprogrammet Management av Digital Handel på Högskolan i Borås (läs mer om utbildningen här) och tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är utvecklingen, att det går fort och att man verkligen får vara i framkant av handeln som koncept.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Lovisa uppmanar dig att inte vara för rädd för siffror och teknik. Våga testa, det kan vid första anblicken se väldigt läskigt ut men det förenklar så mycket att arbeta med det. Våga tänka utanför boxen i hur en traditionell anställning går till – stick ut – det tror hon uppskattas i branschen.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *