Stefan Grasevski

Stefan Grasevski

Stefan jobbar både som drifttekniker på emballeringen och som superuser för autostore på Speedgroup. Han arbetar på ett stort lager och har ansvar för att arbetet flyter på och för att effektivisera arbetsmetoderna. Hans jobb innebär mycket problemlösning, att hjälpa sina medarbetare, rätta till om någon har gjort fel, svara på mail, arbete i olika system och att löpande ha koll på det som händer på lagret. Att vara superuser för autostore, en automatiserad lösning för att plocka på lagret, är en specialuppgift han har fått. Det roligaste med jobbet är variationen och människorna – han har fått många nya vänner via arbetet.

Stefan har läst byggprogrammet på gymnasiet och har sedan han började på Speedgroup utvecklats snabbt, då han visat framfötterna. Det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att han får arbeta med så många olika människor. Han gillar även själva jobbet och att det hela tiden händer mycket.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Stefan råder dig att söka dig till branschen och att skaffa dig truckkort, det är inte ett krav för att arbeta på lager, men han tror att jobbet blir roligare och mer varierande då.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *