Lovisa Rosenborg

Lovisa Rosenborg

Lovisa jobbar som Creative Director på VANBRUUN.COM, vilket innebär att hon jobbar med allt det grafiska inom företaget. Allt ifrån att fota, filma, redigera material, till kampanjer som syns utåt på t ex Facebook, Instagram, Pinterest och Google. Hon har även hand om företagets hemsida vilket inkluderar kodning, inspirerande texter och företagets onlinebutik, där hon tar fram nya produkter och formulerar produkttexter. Hon tycker att det roligaste med jobbet är blandningen, allt det kreativa och att göra så att det ser fint, inspirerande och köpvänligt ut för kunderna. De är ett starkt team och arbetar tillsammans.

Lovisa har gått Entreprenörsprogrammet på Sven Eriksonsgymnasiet i Borås och började på sitt arbete redan under gymnasietiden. Hon tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att det går så fort. Man kan testa saker snabbt, skapa nya kampanjer och produkter och se om de håller måttet. Behöver man ändra något så gör man det. Det är fantastiskt att man kan gå från idé till verklighet så pass snabbt!

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Lovisa menar att allt går att lära sig. När hon började jobba med detta kunde hon i princip ingenting, allt hon hade var ett intresse. All information som hon behövt har hon googlat sig fram till. Våga tro på dig själv och våga göra fel, det är så man utvecklas. Våga sök jobb på bolag som du tycker är intressanta, även om de inte har någon tjänst ute just nu kan de i framtiden vara intresserade av din profil. Branschen växer snabbt och genom att vara ”top of mind” på företaget du drömmer om att jobba på så kan det vara din väg in.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *