Albin Iwarson

Albin Iwarson

Albin jobbar som Customer Success Manager på Blugiallo, ett jobb som handlar mycket om försäljning, både fysisk och digital. Han hjälper kunderna fram till orderläggning, via chattfunktion och digitala möten. Albin skapar även nya produkter och texter och är, tillsammans med sina kollegor, involverad i framtagningen av allt som syns på sajten, från att fotografera produkten i studio tills den ligger på hemsidan. Det roligaste med jobbet är att de som litet bolag har möjlighet att snabbt ställa om och att de hela tiden vågar testa nya digitala verktyg. Att kunna nå ut med erbjudanden till så många, kunna mäta och följa vad det man gör leder till.

Albin har läst Internationell inköpare inom textil/mode/funktion på Nordiska Textilakademin i Borås (läs om utbildningen här). Han tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att kunna möta alla kunder på en digital plattform. Att kunna finnas där kunden finns och att man kan nå hela världen.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Albin tror mycket på att du ska brinna för det du gör och hitta din nisch, då blir jobbet mycket roligare. Det är också viktigt att du tror mycket på företaget och produkten/tjänsten du arbetar med.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *