Sofia Norén

Sofia Norén

Sofia jobbar som Communication & Growth Manager på Swish. Hennes roll är bred med ansvar för företagets marknadsaktiviteter, partners och för den externa kommunikationen. Det roligaste med jobbet är att det är så brett, hon vet inte på morgonen vad som kommer att hända under dagen. Det kan vara planering av kampanjer, samtal med press/media, affärsutveckling och möten med partners och banker.

Sofia har läst fristående kurser inom företagsekonomi och socialantropologi tidigare. Nu fortsätter hon att utbilda sig på internationella universitetsutbildningar på distans, eftersom hon tycker att det är viktigt att kunna följa med och känna sig uppdaterad. Hon tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att det händer så otroligt mycket och att det finns mycket utvecklingspotential, när det gäller konsumentbeteende, nya butikskoncept etc. Hon tycker att det är roligt att fysisk retail har börjat förstå fördelarna med e-handel och även att e-handeln har börjat förstå fördelarna med fysisk butik.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Sofia ger rådet att hitta något som du verkligen tycker är kul. Hitta lusten till att lära dig mer om det du gör – att det är roligt och inte bara handlar om att tjäna pengar.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *