Alex Nilsson

Alex Nilsson

Alex jobbar som applikationsspecialist på Easycom. Det innebär att han hjälper kunderna att integrera Easycoms digitala returtjänst och att automatisera kundernas logistikflöden, dvs hela flödet från att en konsument gör en retur. I flödet ingår transporten och hanteringen av returen till dess att kunden får en avisering om att returen är mottagen och eventuell återbetalning skett. Alex arbetar även med att ta fram nya lösningsförslag till företagets applikation. Det roligaste med jobbet är att det händer så mycket och att det alltid finns mer att lära sig.

Alex läste computer science under sex månader i USA och började därefter som praktikant på ett e-handelsföretag. Det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att det är en utvecklande bransch och att oavsett vilken position man får i ett företag finns det många vägar att gå om man är nyfiken, tar för sig och visar viljan.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Alex tycker att det är viktigt att du hittar ett område som du brinner för och hänger med i utveckling och trender. Var nyfiken och våga tänka utanför boxen inom det du är intresserad av.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *