Emma Vilgats Alfredsson

Emma Vilgats Alfredsson

Emma jobbar som Junior B2B Controller på Gina Tricot. Hennes uppdrag är att ta hand om alla partners som köper företagets varor t ex Zalando, Nelly och About You. Emma bevakar att varorna först kommer in till Gina Tricots lager och därifrån levereras till slutpartnern, som sedan säljer varan och skickar till konsument. Hon har daglig kontakt med dessa partners om hur leveranserna ser ut kommande vecka och har även koll på att fakturering och betalning av varorna sker. Det roligaste med jobbet är att man kan utvecklas väldigt mycket, e-handeln förändras hela tiden. Det blir inte samma varje dag, utan varje dag får man något nytt att göra.

Emma har läst handel och administration på Almåsgymnasiet och har arbetat på många olika avdelningar inom företaget innan hon fick det jobb hon har idag. Hon tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att det händer så mycket nytt och utvecklas hela tiden och att det förmodligen är framtiden.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Emma uppmanar dig att vara nyfiken på att lära dig, våga tro på dig själv och att se till att kämpa, även fast det går upp och ner. Ta till dig och lyssna på andras kunskaper för så lär man sig också.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *