Clara Skattberg

Clara Skattberg

Clara jobbar som E-commerce Manager på 8848 Altitude. Hon ansvarar för att företagets sajt fungerar som den ska, främst tekniskt. Den ska fungera smidigt att handla ifrån och alla system ska ”prata” med varandra. Hon arbetar med flera olika projekt som gäller sajten och som hjälper kunden t ex när det gäller frakten till slutkonsument i samarbete med leverantören. Hon fungerar som en spindel i nätet när det gäller kontakten mellan deras system och leverantörerna. Det roligaste med jobbet är variationen i arbetsuppgifter och att hon får vara med och se allt från produktutveckling till färdig produkt.

Clara har läst Digital Business Developer på Yrkeshögskolan i Borås och tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att det aldrig står still, man är aldrig färdig – det finns alltid förbättringar och nya saker att utveckla.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Clara uppmanar dig att lita på sig själv – det är inte hela världen om det blir fel då lär man sig. Var nyfiken och testa, det finns många olika roller i branschen. Om du är osäker – testa ett mindre företag – då kan du få testa flera olika arbetsuppgifter och känna var du gillar och inte.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *