Elias Mannberg

Elias Mannberg

Elias jobbar som Showroom Manager på Blugiallo och är försäljningsansvarig både fysiskt och digitalt i Stockholmsregionen. Företaget säljer till privatpersoner och hans jobb handlar om direkta kundmöten, både fysiska och via mail. Han skriver ganska mycket texter kopplat till sökmotoroptimering, nyhetsbrev, produkttexter och även en hel del artiklar, för att bygga varumärket. De är ett litet bolag, ett tight team, som arbetar projektbaserat och man är ofta med hela vägen från idéstadiet till genomförande. Det roligaste med jobbet är det snabba tempot, man testar mycket och får snabb respons.

Elias har en kandidatexamen i strategisk kommunikation och tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är tempot och följsamheten. Att få arbeta i en föränderlig värld där man aldrig vet vad som kan dyka upp, i en modell som du alltid kan utveckla och även kan anpassa efter rådande läge. Det är häftigt med en bransch som kan var så snabbfotad och anpassa sig efter saker som många inte kan påverka.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Elias råder dig att komma på vad du tycker är kul, vad du är bra på och bli ännu bättre på det. Han har till exempel alltid tyckt att det är roligt att skriva. Satsa extra hårt på det du är duktig på, det är lättare att sticka ut om man har en spetskompetens, tror Elias.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *