Lisa Pettersson

Lisa Pettersson

Lisa jobbar som Business Development Manager på Vanbruun, vilket innebär att hon arbetar med affärsutveckling och med projekt som ska driva företaget framåt, likaväl interna som externa projekt. Då hon jobbar i ett tillväxtföretag har hon fått ta många olika roller. Hon har både personalansvar och ansvar för marknadsföringen i företagets betalda kanaler och jobbar mycket med en kollega för att ta fram olika kampanjer på Facebook och Google. Det roligaste med jobbet är att få arbeta i en så snabbrörlig bransch och få vara delaktig i så många olika delar av företaget. Det gör att ingen dag är den andra lik. Det dyker dagligen upp nya utmaningar som måste lösas, vilket gör dem till ett väldigt tight och sammanflätat team.

Lisa har en kandidatexamen i företagsekonomi och tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att man får stor förståelse för alla delar av företaget. Med tanke på att allt går så snabbt är överblicken och att alla avdelningar jobbar tillsammans så viktig. Allt handlar om kunden och att hitta så bra lösningar som möjligt för att kunden ska nå just din butik och i slutändan vara nöjd med sitt köp. E-handel gör det möjligt att se hur kunden faktiskt beter sig och på så sätt hela tiden optimera efter det, vilket är väldigt spännande.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Lisa uppmanar dig att vara nyfiken och ta vara på ditt driv. Om du har ett område som verkligen intresserar dig våga stå på dig, våga kontakta företag och berätta vad som intresserar just dig. Mycket händer snabbt inom e-handelsbranschen vilket skapar stora möjligheter för många unga.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *