Jenny Unell Chammas

Jenny Unell Chammas

Jenny jobbar som E-commerce Manager på Jotex som tillhör Ellos Group. Hon är ansvarig för att driva och utveckla sajten så att försäljningen ökar. Det handlar om att ha rätt saker vid rätt tidpunkt så att besökarna som kommer in på sidan landar i ett köp. Hon tycker att det roligaste med jobbet är att varumärket har utvecklats jättemycket och hon har fått vara med på den resan. Sedan är det ju fantastiskt roligt att arbeta med inredning.

Jenny har läst till Digital Business Developer på Borås Yrkeshögskola (Läs mer om utbildningen här) och tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att den hela tiden utvecklas. Det allra bästa med branschen är snabbheten, man kan inte lista ut vad som ska hända imorgon, allting sker så snabbt och det är så spännande.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Jenny ger rådet att vara nyfiken, hålla dig uppdaterad om branschen, om trender och vad som komma skall. Ett annat tips är att om du vill arbeta med något liknande det hon själv gör behöver du utveckla en teknisk förståelse, så att du kan förstå olika delar inom en e-handel. Då kan du bli en bra beställare för att utveckla ”din” sajt och förstå flöden och hur saker arbetar ihop. Att vilja förstå är viktigt.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *