Aweza Diliwi

Aweza Diliwi

Aweza jobbar som E-shop Manager på Stayhard, som ingår i Ellos Group och beskriver sin roll lite som att vara spindeln i nätet. Hennes huvudsakliga arbetsuppgift är att ansvara för företagets e-handel där det bland annat gäller att exponera rätt sortiment med rätt verktyg, satsa på rätt kampanjer och följa upp och utveckla e-handeln för en bättre kundupplevelse som leder besök till köp. Hon ansvarar för att ta fram, koordinera och verkställa företagets kommersiella kampanjplan och i övrigt är hon involverad i, om inte projektleder, det mesta som innefattar Stayhard’s sajt som kanal. Det roligaste med hennes jobb är att hon har fått mycket ansvar från första dagen och fått möjlighet att påverka, vilket har lett till att hon har utvecklats väldigt mycket på kort tid.

Aweza har läst Masterprogrammet Management av Digital Handel på Högskolan i Borås (läs mer om utbildningen här) och tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att det är en väldigt snabbföränderlig bransch. Det händer nya saker varje dag, tempot är högt och det är hela tiden nya saker som man måste reagera på. Ingen dag är den andra lik.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Aweza råder dig att tänka igenom vad du är intresserad av och att se över vilka vägar det finns för att nå dit. Det finns många olika utbildningar både breda och mer spetsutbildningar. Inom ett e-handelsbolag och inom branschen, som är och blir alltmer attraktiv att arbeta i, finns det otroligt många yrken. Visa vad du går för och vad du har att erbjuda.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *