Moa Liljevall

Moa Liljevall

Moa jobbar som E-commerce Project Manager på Brunngård Group, vilket innebär att underhålla och administrera företagets sajter och göra dem så användarvänliga som möjligt för kunden och öka köpintentionen. Hon är drivande i projekt som rör e-handeln – både vad gäller själva plattformen och för att optimera flödena så att det ska gynna både företaget och kunden. Rollen är bred och hon jobbar även nära marknadsavdelningen och deltar i arbetet med annonsering och kampanjer. Det roligaste med jobbet är att det är ett så brett område och att om man tar man för sig kan man få välja och arbeta med både logistik, design, annonsering och försäljning.

Moa har läst Master av digital handel på Högskolan i Borås och tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att det är så varierande, det sker så mycket utveckling och ständig förändring. Att få vara en del av digitaliseringen och se hur man kan jobba med en digital plattform i stället för den klassiska handeln.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Moa tipsar om att försöka hitta en praktikplats, komma in på ett företag och få en inblick i vilka delar som finns. Det finns många olika utbildningar som både kan ge dig nischkunskaper, om du vill det, eller en bred utbildning som ger dig goda grunder att fortsätta utvecklas. Våga ta för dig och våga ställa frågor!

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *