Johannes Andersson

Johannes Andersson

Johannes jobbar som Systemutvecklare på TF Bank. Han arbetar med kodning/programmering för att utveckla och underhålla digitala lösningar och funktioner som ska underlätta både för kunderna och internt i banken. När det gäller kunderna kan det handla om funktioner som gör att Internetbanken, betalningar med autogiro och betalningar vid inköp på en e-handelssajt fungerar smidigt. Internt handlar det om att arbeta med att bankens egna system fungerar bra för kollegorna. Det roligaste med jobbet är att lösa problem och hitta sätt att göra bra funktioner – det finns bara möjligheter tycker han.

Johannes läste Systemutvecklare.NET på Yrkeshögskolan i Borås. Han tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är att kunna vara med och bidra och förbättra för andra i deras vardag.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Testa och kör, uppmanar Johannes. Gå in med ett öppet sinne och våga ta till dig kunskap från andra mer erfarna personer. Plugga gärna på yrkeshögskola – Johannes utbildning är framtagen av företag som har behov av just den här kompetensen. I utbildningarna på yrkeshögskolan ingår även praktik så att man får testa sina kunskaper ”på riktigt”.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *