Tim Edgren

Tim Edgren

Tim jobbar som Pre Sale med produkten NYCE.LOGIC på Extenda Retail, vilket innebär försäljning av företagets lagersystem till nya kunder. Han träffar många kunder för att ta reda på hur deras lager fungerar, demonstrerar produkten och är med i framtagningen av införsäljningsmaterial. Han är även med i utveckling av produkten och får bland annat input från kunderna hur den kan utvecklas ytterligare. Tim tycker att det är mycket som är kul med jobbet – variationen, att få träffa många olika personer och företag, få uppleva olika processer och häftiga lösningar. Den största delen är automation och det är väldigt spännande att se alla lösningar som går att göra. Det händer så otroligt mycket inom logistikområdet och innovationen inom området är enorm.

Tim läste teknik med inriktning systemutveckling på gymnasiet och var under ett år utbytesstudent i USA. Han tycker att det bästa med att arbeta i e-handelsbranschen är hur innovativ den är just nu med t ex ”Next day delivery”. Logistiken har blivit en kärnverksamhet och man lägger nu mer fokus och resurser på den delen, en del som aldrig tycks sluta att växa.

Tips till dig som är intresserad av att arbeta i branschen
Tim uppmanar dig att hålla dig uppdaterad med allt de senaste som händer och följa alla innovationer som sker i branschen.

Läs fler intervjuer och se våra filmer med unga i branschen här!


Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *